Beach bar Havana logo

O NAMA

Beach bar Havana sezonski je objekt koji je otvoren za svoje goste od travnja do listopada, a točan raspored otvorenosti možete pogledati na poveznici Radno vrijeme.
Beach bar se nalazi u naselju Ravna dolina u Savudriji, smješten je uz samu plažu i šetnicu, a za samo minutu laganog hoda možete posjetiti poznati savudrijski svjetionik.
Kako točno do nas pokazat će vam naš link Lokacija.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach

Kada nas pronađete nećete morati misliti i zamarati se gdje parkirati, jer Beach bar Havana ima osiguran besplatan parking za svoje goste.
Gostima je također osiguran besplatan Wi-Fi koji je dostupan u kafiću i na plaži.
Da bi boravak bio što ugodniji, gostima je na raspolaganju i toalet tako da bezbrižno mogu cijeli dan provesti na plaži ili kafiću i uživati u širokoj ponudi pića
koju Beach bar Havana nudi.
Ako ste nas odlučili posjetiti biciklom, ne brinite jer kafić ima osiguran parking za bicikle koji je pod videonadzorom pa ukoliko želite predahnuti i okupati se,
možete to bezbrižno učiniti.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach

Plaža se nalazi odmah ispod Beach bara Havana te je potrebno samo se spustiti stepenicama do nje.
Ispod samog beach bara nalazi se predivna mala pješčana uvala koja je plitka tako da je pogodna za djecu i neplivače.
Nakon uvale nalaze se stijene koje je potrebno prehodati kako bi se došlo do dublje vode i zaplivalo, a odmah pored beach bara nalazi se velika pješčana uvala.
Podmorje je zanimljivo za ronjenje na dah, istraživanje i izronjavanje raznih školjkica za uspomene.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach

Ležaljke i suncobrani su dostupni na plaži i u kafiću. Ležaljke se naplaćuju na dnevnoj bazi, dok su suncobrani uz iznajmljenu ležaljku besplatni.
Ako ste nas posjetili s djecom, možete bezbrižno uživati u svome omiljenom piću i cijelo vrijeme imati djecu pod nadzorom i u svom vidokrugu.
Na plaži su dostupne dječje igračke za pijesak, madraci i kolutovi na napuhivanje i slične zabavne igračke za plažu koje su gostima na raspolaganju kako ne bi morali
svakodnevno donositi svoju dječju opremu za plažu.
A kakav bi to dan na plaži bio da djeca ne mogu uživati u svom omiljenom piću ili sladoledu, stoga kafić pruža i posebnu ponudu za djecu.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach

Ljubimci su dobrodošli u kafić i na plažu, ali moraju stalno biti pitomi, na uzici i pod konstantnim nadzorom vlasnika.
Uz konstantan cjelodnevni turistički povjetarac bar pruža i dovoljno hladovine, tako će vam vaši ljubimci sigurno biti zahvalni ukoliko ih povedete s vama.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach

Beach bar Havana nudi širok izbor pića, tu je i dnevna akcija, a sve detalje nudi cjenik

Plaćanje je moguće s gotovinom u Eurima ili putem kreditnih kartica, a radi sigurnost bar je pod video nadzorom.

Za svakodnevne novosti pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a pozivamo vas da komentar ostavite na Google Beach bar Havana.

Beach bar Havana ležaljke sunbeds plaža beach